Bienvenue sur le nouveau site de www.plateformemedia.com
Les communiqués de presse en direct
Communiqué de presse : sciences / technologie

De situatie

Aggreko

Communiqué le 13/04/2016

Een fabriek in het Franse Village Neuf produceert vitamines, carotenoïden en andere nutritionele en farmaceutische ingrediënten. Bepaalde gebouwen waarin de eindproducten worden geproduceerd, worden gekoeld door twee eenheden die pekel produceren bij een temperatuur van 9°C. Elke eenheid bestaat uit twee condensoren, twee verdampers en twee koudegroepen die werken op ammoniak.

Door een defect aan één van de verdampers is de productiecapaciteit van deze eenheid afgenomen. Bijna gelijktijdig met deze storing ging er ook iets mis met één van de condensoren in de andere eenheid. De eenheid kon nog gebruikt worden, maar de capaciteit kwam niet meer op het gewenste niveau. Om de productiecapaciteit terug te brengen op hetzelfde niveau, leverde Aggreko koelmachines van elk 750kW.

Waarom Aggreko?

Aggreko bood een passende technische oplossing en leverde de benodigde koelcapaciteit en een warmtewisselaar voor het koelen van de pekel.

Geleverde apparatuur

2 installaties met 2 koelmachines van 750 kW elk

2 warmtewisselaars van 1500 kW

buffertanks

Aggreko Proces Services

De senior process engineers van APS hebben veel ervaring in diverse procesomgevingen en bieden u creatieve en vooral effectieve oplossingen. Veel projecten kennen relatief lage kosten en worden altijd betaald uit operationele- en onderhoudsbudgetten. APS is vaak sneller dan gewoon in staat om zelfs de grootste projecten te ontwerpen en te installeren. Deze tijdwinst geeft u de kans om te profiteren van kortstondige marktkansen.

Wereldwijd biedt Aggreko Proces Services oplossingen voor knelpunten en complexe warmtegerelateerde problemen bij raffinaderijen en (petro-)chemische plants. Ontdek ook de toegevoegde waarde van APS en maak eens een afspraak. Er is altijd een oplossing altijd binnen handbereik, bijvoorbeeld:

  • voor de verhoging of het behoud van productiecapaciteit
  • voor het voldoen aan(nieuwe)producteisen
  • voor de verkleining van de risico's voor het milieu
  • voor de verkleining van zowel operationele als veiligheidsrisico's
  • voor het voldoen aan de verwachtingen van uw klanten
  • generator huren
  • aggregaat huren


Contact presse :
Marie

En savoir plus : http://www.aggreko.nl/


Retour page précédente

Pub
Lusopassion, le magazine des cultures lusophones LusoPassion.com, le magazine des cultures lusophones en France
Communiqués les plus consultés